Foto: Systembolaget

Frukostklubben 9 december – så kickstartar du inkluderingen!

Frukostklubbens första tema den 9 december handlar om hur du börjar inkludera på din arbetsplats. Vi träffar Systembolagets butikschef Linda Ericsson som berättar om:

+ hur de startade upp sitt inkluderingsarbete
+ ger sina tips på vad du som arbetsgivare bör tänka på när du börjar inkludera

Vi får även se en intervju med två av de som deltagit i Systembolagets inkluderingsprogram. De berättar om sin upplevelse av att vara ny på jobbet.

Med anledning av pandemin ser vi att behovet för dialog, nätverkande och utbyte bland arbetsgivare är stort. Därför utvidgar vi vårt koncept Mentorsnätverk, till att omfatta alla arbetsgivare som är nyfikna på eller redan jobbar aktivt med hållbarhet och inkludering. Då du inte behöver vara utbildad mentor byter vi också namn till Frukostklubben!
På Frukostklubben kan du som arbetsgivare dela erfarenheter, kunskap och få nya kontakter. Varje tillfälle har vi en kort föreläsning utifrån ett tema på området social hållbarhet.

Jag och min kollega Paul kommer ge dig tips och berätta om vilket stöd du kan få av oss. Självklart kommer du också ha tillfälle att fika och mingla digitalt med de andra arbetsgivarna!
Varmt välkomna! /Terese Matenda och Paul Wallner

    © 2021 Mentorskap All Rights Reserved.